office@logicsystems.ro

Securitate

Soluții complete de securitate

Securitatea primează întotdeauna, motiv pentru care ne adaptăm serviciile în funcție de nevoile specifice ale clienților noștri.
De la tehnologii de ultimă generație până la personalul calificat, măsurile pe care le luăm pentru a asigura nivelul optim de securitate sunt eficiente și atent gestionate.
Afacerea ta are nevoie de soluții performante de securitate pentru a se dezvolta echilibrat, iar pentru acest lucru ai nevoie de parteneri de încredere. Analizăm nevoile companiei tale și propunem soluțiile potrivite pentru a-ți atinge obiectivele și ne asumăm întreg procesul de instalare a echipamentelor. Aducem valoare adăugată colaborării prin pachetele de servicii, punând la dispoziția afacerii tale mentenanță și suport tehnic.

Servicii

consultanță sisteme securitate

proiectare sisteme securitate

instalare sisteme securitate

mentenanță sisteme securitate

suport tehnic sisteme securitate

Servicii

consultanță sisteme securitate

proiectare sisteme securitate

instalare sisteme securitate

mentenanță sisteme securitate

suport tehnic sisteme securitate

Soluții eficiente pentru afacera ta

Detecție efracție

Sistemele de alarma antiefractie asigură supravegherea electronică a spațiilor fizice bine delimitate în scopul depistării încălcării frauduloase a acestor spații.

Supraveghere video

Camerele de supraveghere video sunt indispensabile unui sistem de securitate eficient, acestea contribuind la creșterea operativității sistemului.

Control acces

Gradul de securizare a unei locații este îmbunătățit considerabil prin restricționarea accesului persoanelor neautorizate în spațiul respectiv.

Pontaj

Maximizarea eficienței orelor petrecute la muncă poate fi monitorizată printr-un sistem de pontaj inteligent, care să ofere informații precise despre timpii de intrare și ieșire.

Videointerfonie

Supravegherea video a apelurilor primite prin interfon ridică nivelul de securitate a unei locații prin controlul accesului vizitatorilor și persoanelor din exterior.

Soluții & servicii conexe

Soluțiile de securitate pe care le propunem și implementăm cu succes clienților noștri presupun sisteme de ultimă generație, care funcționează într-un ecosistem calibrat și performant.
Agerea XProtect de la Milestone ca fundație înseamnă alegerea unui VMS dezvoltat de experți inovatori în supraveghere, care lucrează pentru a rezolva provocările actuale și de viitor. De peste 20 de ani pe piață, XProtect s-a dovedit răspunsul potrivit pentru mai mult de 500.000 de clienți din întreaga lume – de la magazine , spații industriale și stadioane, la orașe.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre soluțiile de securitate pe care le oferim își au răspunsul mai jos.
Soluțiile sunt conform normelor legislative, iar echipamentele pe care le avem de la producători renumiți ne permit să oferim soluții personalizate și adecvate modului de funcționare a fiecărui obiectiv.
Reviziile tehnice periodice includ toate operaţiunile necesare pentru menţinerea în stare de funcţionare a subsistemelor tehnice instalate în parametrii proiectaţi. Frecvenţa reviziilor se stabileşte de beneficiar, în funcţie de riscurile la adresa securităţii fizice şi a mediului ambient, asigurând însă cel puţin o revizie pe semestru. Societatea contractată pentru service/mentenanță trebuie să fie autorizată de Inspectoratul General al Poliției Române.

Consultanță, instalare și mentenanță sisteme de securitate