office@logicsystems.ro

Automatizări

Soluții complete de automatizări

De la proiectare, programare și punere în funcțiune, până la instruirea personalului care va manipula sistemul, ne ocupăm de întreg procesul de automatizare a companiilor.
Oferim soluții complete de automatizări industriale, asigurând procesul de proiectare, implementare și suport tehnic al sistemelor. La baza evoluției stă dorința de perfecționare continuă, care a făcut posibilă dezvoltarea celor mai bune soluții pentru închiderea spațiilor. Mai mult decât atât, oferim asistență de specialitate în alegerea echipamentelor de care aveți nevoie.

Servicii

consultanță sisteme it & comunicații

proiectare sisteme automatizări

instalare sisteme automatizări

mentenanță sisteme automatizări

suport tehnic sisteme automatizări

Servicii

consultanță sisteme automatizări

proiectare sisteme automatizări

instalare sisteme automatizări

mentenanță sisteme automatizări

suport tehnic sisteme automatizări

Soluții eficiente pentru afacera ta

BMS

Building Management System are scopul de centraliza și optimiza controlul echipamentelor dintr-o clădire pentru eficacitate și confort.

Porți acces

Soluția potrivită pentru perimetrele în care este necesară restricția accesului, în special cel al autovehiculelor.

Uși garaj

Automatizarea ușii de garaj este nu numai o soluție care ridică gradul de siguranță, dar și pe cel de confort. Deschidere/închidere la o apăsare de buton.

Soluții & servicii conexe

Soluții integrate de automatizare a accesului și de protecție pentru clădiri industriale și centre logistice, reprezentate prin: automatizare căi de acces, trape desfumare și acces automat.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre soluțiile de Automatizare pe care le oferim își au răspunsul mai jos.
Cele două caracteristici principale ale unei bariere auto automate sunt lungimea brațului și traficul pentru care aceasta a fost proiectată (cuantificat prin numărul maxim de ridicări ale brațului barierei pe oră). Așadar, bariera auto se alege în funcție de cele două caracteristici.
Pentru a alege dintre porți batante și porți liniare țineți cont de spațiul pe care îl aveți în curte. Dacă optați pentru batante, în cazul în care spațiul din curte este mic, aveți în vedere ca porțile să se poată închidă și după ce parcați mașina. Dacă nu este loc, soluția unei porți liniare este cea potrivită.

Consultanță, instalare și mentenanță sisteme automatizări