office@logicsystems.ro

Electrice

Soluții complete de instalații electrice și panouri fotovoltaice

Asigurăm servicii de instalații electrice pentru zona business prin proiectare, implementare și mentenanță în conformitate cu cerințele clientului, dar și cu standardele în vigoare
Un sistem electric sigur și eficient începe prin a discuta în detaliu despre proiect, urmând apoi trasarea circuitelor și implementarea acestora. Proiectul electric trebuie să fie stabilit în momentul construcției sau renovării locației vizate, pentru a asigura integrarea acestuia în construcție. Completăm cu succes întreg ansamblul electric și asigurăm suportul tehnic pe toată durata colaborării.

Servicii

consultanță sisteme instalații electrice

proiectare sisteme instalații electrice

instalare sisteme instalații electrice

mentenanță sisteme instalații electrice

suport tehnic sisteme instalații electrice

Servicii

consultanță instalații electrice

proiectare sisteme instalații electrice

instalare sisteme instalații electrice

mentenanță sisteme instalații electrice

suport tehnic sisteme instalații electrice

Soluții eficiente pentru afacera ta

Instalații electrice

Instalații electrice de interior și exterior – coordonăm proiectele de la discuția inițială și până la implementare și predare.

Fotovoltaice

Panourile fotovoltaice produc energie electrică regenerabilă, contribuind considerabil la eficiența energetică a clădirilor.

Soluții & servicii conexe

Tehnologia este alimentată de curentul electric, motiv pentru care oferim clienților noștri o bună gestionare a resurselor tehnologice. Astfel, aceștia se pot concentra pe activitățile lor principale, având totodată siguranța echipamentelor performante și suportului tehnic.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre soluțiile electrice pe care le oferim își au răspunsul mai jos.
Sistemul “on-grid” nu oferă o rezervă de energie în cazul unei pene de curent sau a unei căderi de tensiune deoarece nu are prevăzuți acumulatori pentru stocare. Invertorul este conectat direct la rețea, preluând tot ce produc panourile. Din această cauză, este recomandat ca un astfel de sistem să fie instalat în zonele urbane, unde întreruperile de energie sunt foarte rare.

Consultanță, instalare și mentenanță instalații electrice și panouri fotovoltaice