office@logicsystems.ro

Detecție incendiu

Soluții complete de detecție incendiu

Protejarea bunurilor și a angajaților trebuie să fie o prioritate pentru fiecare companie, motiv pentru care nu facem niciun compromis în proiectarea și instalarea sistemelor de incendiu.
Business-ul tău are nevoie de protecție promptă împotriva incendiilor, detecție rapidă și sisteme eficiente de stingere. Asigurăm sisteme de detecție incendiu în clădiri de birouri, instituții publice și parcuri industriale, folosind echipamente ce garantează fiabilitate și siguranță în utilizare. Pentru această soluție, suntem autorizați de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Servicii

consultanță sisteme incendiu

proiectare sisteme incendiu

instalare sisteme incendiu

mentenanță sisteme incendiu

suport tehnic sisteme incendiu

Servicii

consultanță sisteme incendiu

proiectare sisteme incendiu

instalare sisteme incendiu

mentenanță sisteme incendiu

suport tehnic sisteme incendiu

Soluții eficiente pentru afacera ta

Detecție și avertizare la incendiu

Contribuie la siguranța persoanelor și bunurilor prin detecția incendiului în stadiu incipient și semnalarea acestuia.

Desfumare

Sistem de eliminare a fumului și a gazelor fierbinți dintr-un perimetru închis, folosit cu scopul de a asigura condiții de evacuare pentru persoanele din perimetrul respectiv.

Stingere

Stingerea incendiului succeda etapele de detecție și avertizare, sistemul funcționând pentru a evita extinderea până la sosirea echipajelor de pompieri.

Soluții & servicii conexe

Umiditate extremă, temperaturi ridicate sau înălțimi mari? Schrack Seconet oferă soluția potrivită pentru fiecare aplicație garantând astfel siguranţă și în cele mai dificile condiții de mediu graţie gamei sale de produse cu tehnologii speciale de detecţie la incendiu. În faza de consultanţă personalizată și planificare, vom identifica care sunt produsele și sistemele cele mai potrivite pentru aplicația dvs.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre soluțiile de detecție incendiu și stingere pe care le oferim își au răspunsul mai jos.
Schrack Seconet este soluția potrivită pentru fiecare aplicație. Aceste echipamente garantează siguranţă chiar și în cele mai dificile condiții de mediu graţie gamei sale de produse cu tehnologii speciale de detecţie a incendiilor.
Da. Aplicația noastră Integral Remote permite centralelor de incendiu să fie vizualizate și operate de la distanță. Este soluția ideală pentru monitorizarea convenabilă, din orice locație, a sistemelor de la locul de muncă. De asemenea, sunt posibile notificări în timp real pe smartphone sau tabletă. Integral Remote acceptă toate platformele de operare.
Da, atâta timp cât sistemul dvs. este de la Schrack Seconet. Centralele noastre de incendiu s-au caracterizat întotdeauna prin faptul că sunt complet compatibile cu versiunile anterioare. În majoritatea cazurilor, este suficient să modernizați suporturile de ansambluri și ansamblurile individuale, dacă este necesar, sau la cerere, pentru a avea acces deplin la cele mai recente și mai moderne funcții.

Consultanță, instalare și mentenanță sisteme de detecție incendiu și stingere incendiu