office@logicsystems.ro

IT & Comunicații

Soluții complete de IT & Comunicații

Oferim soluții complete de IT & Comunicații, prin monitorizarea echipamentelor hardware și software, remedierea defecțiunilor și implementarea de noi tehnologii.
Companiile au nevoie de infrastructură tehnologică și echipamente performante ca să își atingă potențialul maxim. Soluțiile pe care le oferim în materie de IT & Comunicații acomodează nevoia business-urilor de externalizare a acestor tip de servicii, punând la dispoziția clienților noștri echipamente hardware, mentenanță pentru acestea și Helpdesk pentru angajați.

Servicii

consultanță sisteme it & comunicații

proiectare sisteme it & comunicații

instalare sisteme it & comunicații

mentenanță sisteme it & comunicații

suport tehnic sisteme it & comunicații

Servicii

consultanță sisteme it & comunicații

proiectare sisteme it & comunicații

instalare sisteme it & comunicații

mentenanță sisteme it & comunicații

suport tehnic sisteme it & comunicații

Soluții eficiente pentru afacera ta

Hardware

Echipamente de ultimă generație pentru operațiunile tehnologice ale companiilor, însoțite de training pentru personal.

Cablare structurată

Venim cu soluții complete ce cuprind documentația, proiectarea, implementarea, întreținerea și upgrade-urile necesare realizării unui sistem de cablare structurată.

Copiatoare

Oferim posibilitatea de a închiria copiatoare de mare viteză care dispun și de funcții de scanare față-verso și imprimare.

Audio conferință

Facilităm comunicarea verbală și ședințele dintre membrii echipei sau colaboratorii care nu pot fi prezenți fizic la sediul companiei tale.

Sonorizare

Sisteme de sonorizare performante, cu un nivel ridicat de claritate a sunetului, care asigură o acustică excelentă.

Digital signage

Folosim tehnologii LED, LCD, proiecții și e-paper pentru afișarea de imagini, mesaje publicitare, date sau pagini web.

Centrale telefonice

Sistemele de telefonie furnizate pot să facă parte dintr-o rețea structurată complexă sau pot fi sisteme clasice în care elementul cheie îl constituie centrala telefonică.

Soluții & servicii conexe

Anticipăm nevoile clienților noștri și le oferim suportul necesar pentru a-și maximiza performanța companiei. Suportul IT constă în servicii IT precum instalarea și managementul software-ului și al licențelor, migrarea datelor, serviciile de backup, repararea laptopurilor, rezolvarea problemelor legate de conexiunea WiFi, resetarea parolelor sau un simplu ajutor de natură tehnică pentru angajatii companiei. În realitate, membrii echipei din cadrul unei companii de suport IT, joacă un rol important în a se asigura că toate procesele și echipamentele tehnice funcționează fără probleme.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre soluțiile de IT & Comunicare pe care le oferim își au răspunsul mai jos.
Aveți la dispoziție o echipă de tehnicieni cu un know-how avansat în domeniul IT, capabili să intervină eficient într-un timp foarte scurt;
Costurile mentenanței devin previzibile și transparente, fiind chiar mai mici decât cele generate de personalul intern.
Închirierea copiatoarelor aduce în companie un mix de echipamente și servicii, optim pentru desfășurarea activității de birou. Închirierea reprezintă contractarea unui serviciu și nu achiziția unui produs.

Consultanță, instalare și mentenanță sisteme IT & Comunicații