Contact Logic Systems

Sisteme de alarmare antiefractie

Sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma,Alarmare la incendiu, Efractie, Control acces, Automatizari industriale

Sistemele de alarma antiefractie asigura supravegherea electronica a incintelor cladirilor, a perimetrelor terenurilor, a geamurilor si usilor care permit accesul in spatiile protejate, in scopul depistarii intrarilor frauduloase in aceste spatii, dupa activarea sistemului de alarma la plecarea personalului din spatiile supravegheate

Sisteme antiefractie, senzori, centrala efractie

Pe langa rolul de protectie activa, un sistem de alarme are si un puternic efect de descurajare a infractorilor. Doar simpla vedere a unei instalatii de alarma are rolul de a-l face pe infractor sa se gandeasca de doua ori inainte de a incerca sa patrunda intr-un spatiu monitorizat.

Logic Systems este specializata in domeniul sistemelor de securitate, autorizata si agreata de IGP, care are in spate o experienta de aproape 12 ani in domeniu. Venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri printr-o oferta de servicii complete.

Logic Systems este autorizata pentru efectuarea proiectarii de sisteme de alarma antiefractie in baza autorizatiei de la Inspectoratul General al Politiei Romane.

Ce oferim:

  • Solutia potrivita, adaptata fiecarui client
  • Proiect si avizarea acestuia
  • Instalarea si configurarea sistemului
  • Mentenanta post garantie